sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Lähes täydellinen päivä

Aurinko paistoi pilvetömältä taivaalta ^^ keitin teet ja menin taas parvekkeelle onnellisena. Ulkoilutin kukkapurkkeja. Taas oli lisää itäneitä! Jopa Taukin kirsikkatomaatit kurkkasivat mullasta. Näin kesäni ensimmäisen kärpäsen. Se kuitenkin hukuttautui teekuppiini. Muisto siitä jäi valokuvaan.
Olen luvannut syöttää kullalleni herkkuja, joten rupesin leipomaan muffinseja. Tein omalla "sinne päin" -reseptillä taikinan. Ei ollut ruokasoodaa, leivinjauhetta, perunajauhoa eikä edes hiivaa, mutta muffinsit nousivat hienosti uunissa. Niille kävi kuitenkin samoin, kuin leivonnaisilleni yleensä, eli ne lässähtivät. Niistä tuli rumia, mutta hyviä!
Tein vadelma-valkosuklaamuffinseja, mustikka-valkosuklaamuffinseja ja mustikka-karpalo-vadelma-kerrosmuffinseja. Osan päällystin valkosuklaakuorrutteella, johon lisäsin makua Irish Cream -siirapilla. Se näyttää kinuskilta, mutta sitä inhoan.
Kesäpäivä olisi ollut täydellinen, jos joku olisi niitä vielä tullut maistamaan, mutta eihän sitä vielä liian onnellinen saa olla, onhan vasta maaliskuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti